Algemeen

Voor de theorie geldt: voor uw 18e jaar mag u theorielessen volgen, maar het theorie-examen mag u pas op uw 18e jaar doen. Voor de praktijk geldt: vanaf uw 18e jaar mag u rijlessen volgen en examen doen.

Dat is een milieu vriendelijke en goedkopere manier van rijden, waarbij rekening wordt gehouden met het brandstofverbruik. Door zo snel mogelijk naar een hogere versnelling te schakelen, daalt het motortoerental en wordt brandstof bespaard. Dit zorgt voor minder schadelijke stoffen in het milieu en is beter voor ons allemaal. Het nieuwe rijden wordt door ons standaard in de rijopleiding meegenomen.

24 uur van te voren. Bij het niet nakomen van de afspraak, wordt een vol lesuur in rekening gebracht.

Nee, er mag niet worden gerookt in de auto.

Je kunt er voor kiezen om een pakket te nemen. Deze worden altijd vooruit betaald. Losse lessen mogen per les of in overleg per 10 lessen vooruit betaald worden.

Omdat de meeste leerlingen na 1 uur wat vermoeid raken, kunnen we in overleg een korte stop inlassen.

Per 25 mei 2018 geldt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Autorijschool Kick heeft jouw gegevens nodig voor verschillende doeleinden. Voor het verwerken en gebruiken van jouw persoonlijke gegevens moet jij ons schriftelijk toestemming geven.

AVG document ter ondertekening

De Algemene Voorwaarden geven de algemene bepalingen weer voor het verzorgen van de rijopleiding categorie B en de daarbij behorende CBR/ BNOR praktijkexamens. Zij zijn van toepassing op rijinstructeurs die bij Autorijschool KICK de rijopleiding verzorgen.

Lesvoorwaarden Autorijschool Kick